Kacsaburgerek rukkolával és parmezánnal
- Teljes idő 30 perc
- 20 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
100 g Majonéz
1 kan. Csípős mustár
1 kan. Méz
0.5 Narancshéj
1.5 Vöröshagyma
2 Kacsamell filé
Só, paprika
2 kan. Olívaolaj
80 g Reszelt parmezán
Cayenne-i bors
4 Burgerzsemle
2 marék Rukkola
Tartozékok
Ingenio edények és serpenyők
Előkészítés
Lépés 1 /6
Győződjön meg róla, hogy az Ingenio nyelét eltávolította, amikor tűzhelyen és/vagy sütőben főzöl.
Lépés 2 /6
Készítse el a szószt: keverje össze a majonézt, a mustárt, a mézet és a narancshéjat. Hámozza meg és vékonyan szeletelje fel a vöröshagymát. Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra.
Lépés 3 /6
Távolítsa el a kacsamellfilé zsírrétegét, majd darabolja fel. Formázzon belőlük 4 húsos burgert. Fűszerezze sóval és paprikával. Tegye félre.
Lépés 4 /6
Melegítsen fel egy serpenyőt, és várjon, amíg a Thermo-Signal teljesen vörös színt nem mutat. Öntse az olívaolajat a serpenyőbe. Helyezze bele a húsokat, és süsse 1 percig.
Lépés 5 /6
Fordítsa meg a húsokat. Szórja rá a reszelt parmezánt és egy csipet cayenne-i borsot. Azonnal fedővel takarja le, és süsse a kívánt átsütöttségig.
Lépés 6 /6
Készítse el a hamburgereket: kenje meg az alsó burgerzsemlét a szósszal, és helyezze rá a rukkolát. Tegyen rá egy kacsaburgert, a vöröshagymaszeleteket, és egy kevés szószt. Helyezze rá a felső burgerzsemlét. Süsse az egészet sütőben 5 percig, majd tálalja.