Spárgás csirkerolád ropogós burgonyával
- Teljes idő 1 óra 30 perc
- 35 perc
Előkészítés - 55 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 kg Burgonya
Olívaolaj
Só
Görög joghurt
Majonéz
Pesztó
Csirkemell
Bacon
Só
Spárga
Olaj
Juharszirup
Saláta
Zöld spárga
Vajretek
Olíva olaj
Balzsamecet
Só
Előkészítés
Lépés 1 /3
A burgonyát falatnyi darabokra vágjuk, kevés olajjal összeforgatjuk, majd sózzuk. A Tefal Easy Fry Silence kosarába tesszük és sültkrumpli + Extra crispy fokozaton, 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük. Amikor kisült, összeforgatjuk a majonéz, joghurt, pesztó keverékével.
Lépés 2 /3
A csirkemellet vékonyra klopfoljuk, enyhén sózzuk. A bacon szeleteket kiterítjük. Ráfektetünk egy-egy szelet csirkét, beleteszünk 3-4 szál megtisztított zöld spárgát és szorosan feltekerjük. Kevés olajjal és juharsziruppal meglocsoljuk, majd a Tefal Easy Fry Silence kosarába tesszük és 25 perc alatt 190 fokon ropogósra sütjük.
Lépés 3 /3
A salátához összekeverjük az olajat az ecettel és kevés sóval, és a feldarabolt zöldségekre öntjük, majd összeforgatjuk.
