Sajtos bechamel és sonkás cikóriák
- Teljes idő 1 óra 10 perc
- 20 perc
Előkészítés - 50 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 Cikória
4 szel. Sonka
35 g Vaj
25 g Liszt
40 cl Tej
100 g Reszelt sajt
0.5 kan. Reszelt szerecsendió
Só, bors
Tartozékok
Gőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Tegye a cikóriát a gőzkosárba. Öntsön 250 ml vizet a tálba. Helyezze a kosarat a helyére.
Lépés 3 /8
Főzze magas gőzön.
Lépés 4 /8
Vegye ki a kosarat. Mossa el, és szárítsa meg a tálat.
Lépés 5 /8
Olvassza fel a vajat. Adja hozzá a lisztet.
Lépés 6 /8
Keverje össze. Öntse bele a tejet. Adja hozzá a sót, borsot és a szerecsendiót. Keverje össze, és adja hozzá a csirkét. Adja hozzá a sajt 2/3-ád, és keverje össze.
Lépés 7 /8
Csomagolja a cikóriákat sonkába, rendezze el őket, és szórja meg a maradék sajttal.
Lépés 8 /8
Grillezze az Extra Crisp fedővel, állítsa N°2-re, 20 percre, vagy tegye őket egy tepsire, és grillezze a sütőben.