Spárga- és mascarponeleves
- Teljes idő 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
10 db Zöld spárgacsúcs, 1,5 - 2,2 cm átmérőjű, mosva, hámozva
1 Mogyoróhagyma, hámozva, feldarabolva
1 Burgonya, hámozva, felkockázva
250 ml Zöldségleves (vagy víz)
50 g Mascarpone
1 kan. Magozott fekete olajbogyó, apróra vágva
1 szel. Bresaola, vékonyan felcsíkozva
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Hámozza meg és kockázza fel a burgonyát.
Lépés 3 /6
Vágjon le 4-5 cm-t a spárga alsó végéből. Darabolja fel a spárgát.
Lépés 4 /6
A spárgadarabokat, a mogyoróhagymát, a burgonyát, az alaplevet és a mascarponét tegye a serpenyőbe.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 5 perc
Lépés 6 /6
Keverje meg és fűszerezze meg. Olajbogyóval és sonkával körítve tálalja.