Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Spárga- és mascarponeleves

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 20 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    5 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 10 db Zöld spárgacsúcs, 1,5 - 2,2 cm átmérőjű, mosva, hámozva

  • 1 Mogyoróhagyma, hámozva, feldarabolva

  • 1 Burgonya, hámozva, felkockázva

  • 250 ml Zöldségleves (vagy víz)

  • 50 g Mascarpone

  • 1 kan. Magozott fekete olajbogyó, apróra vágva

  • 1 szel. Bresaola, vékonyan felcsíkozva

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /6

Hámozza meg és kockázza fel a burgonyát.

Lépés 3 /6

Vágjon le 4-5 cm-t a spárga alsó végéből. Darabolja fel a spárgát.

Lépés 4 /6

A spárgadarabokat, a mogyoróhagymát, a burgonyát, az alaplevet és a mascarponét tegye a serpenyőbe.

Lépés 5 /6

Főzési idő: 5 perc

Lépés 6 /6

Keverje meg és fűszerezze meg. Olajbogyóval és sonkával körítve tálalja.