Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Spárga- és mascarponeleves

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 20 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    5 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 10 db Zöld spárgacsúcs, 1,5 - 2,2 cm átmérőjű, mosva, hámozva

  • 1 db Mogyoróhagyma, hámozva, feldarabolva

  • 1 db Burgonya, hámozva, felkockázva

  • 250 ml Zöldségleves (vagy víz)

  • 50 g Mascarpone

  • 1 kan. Magozott fekete olajbogyó, apróra vágva

  • 1 szel. Bresaola, vékonyan felcsíkozva

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 10db Zöld spárgacsúcs, 1,5 - 2,2 cm átmérőjű, mosva, hámozva
  • 1db Mogyoróhagyma, hámozva, feldarabolva
  • 1db Burgonya, hámozva, felkockázva
  • 250ml Zöldségleves (vagy víz)
  • 50g Mascarpone
  • 1kan. Magozott fekete olajbogyó, apróra vágva
  • 1szel. Bresaola, vékonyan felcsíkozva
  • Só, bors

Lépés 2 /6

Hámozza meg és kockázza fel a burgonyát.

  • 1db Burgonya, hámozva, felkockázva

Lépés 3 /6

Vágjon le 4-5 cm-t a spárga alsó végéből. Darabolja fel a spárgát.

  • 10db Zöld spárgacsúcs, 1,5 - 2,2 cm átmérőjű, mosva, hámozva

Lépés 4 /6

A spárgadarabokat, a mogyoróhagymát, a burgonyát, az alaplevet és a mascarponét tegye az edénybe.

  • 10db Zöld spárgacsúcs, 1,5 - 2,2 cm átmérőjű, mosva, hámozva
  • 1db Mogyoróhagyma, hámozva, feldarabolva
  • 1db Burgonya, hámozva, felkockázva
  • 250ml Zöldségleves (vagy víz)
  • 50g Mascarpone

Lépés 5 /6

Főzési idő: 5 perc

Lépés 6 /6

Keverje meg és fűszerezze meg. Olajbogyóval és sonkával körítve tálalja.

  • 1kan. Magozott fekete olajbogyó, apróra vágva
  • 1szel. Bresaola, vékonyan felcsíkozva
  • Só, bors