Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Sült borjúhús sárgarépával

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 26 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    16 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 900 g Sült borjúhús

  • 12 Tavaszi sárgarépa, meghámozva és felszeletelve

  • 30 cl Víz

  • 1.5 kan. Borjúhúsleves

  • 1.5 Meghámozott, apróra felkarikázott hagyma

  • 30 g Vaj

  • 9 levél Zsálya

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 900g Sült borjúhús
  • 12 Tavaszi sárgarépa, meghámozva és felszeletelve
  • 30cl Víz
  • 1.5kan. Borjúhúsleves
  • 1.5 Meghámozott, apróra felkarikázott hagyma
  • 30g Vaj
  • 9levél Zsálya
  • Só, bors

Lépés 2 /6

Olvassza fel a vajat egy serpenyőben.

  • 30g Vaj

Lépés 3 /6

A borjúhúst minden oldalról süsse meg. Tegye félre. Forralja fel a hagymát, a zsályát és a sárgarépát.

  • 900g Sült borjúhús
  • 12 Tavaszi sárgarépa, meghámozva és felszeletelve
  • 1.5 Meghámozott, apróra felkarikázott hagyma
  • 9levél Zsálya

Lépés 4 /6

Tegye a borjúhúst a zöldségek tetejére. Öntse hozzá a borjúhúslevest, fűszerezze sóval és borssal, és adja hozzá a vizet.

  • 30cl Víz
  • 1.5kan. Borjúhúsleves

Lépés 5 /6

Főzze nyomás alatt.

Lépés 6 /6

Tálalja.