Rizottó gombával és parmezánnal
- Teljes idő 40 perc
- 15 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
75 g Gombakeverék
2 kan. Olíva olaj
0.5 Hagyma
160 g Rizottó rizs
6 cl Fehérbor
90 cl Zöldségalaplé
20 g Lágy vaj
20 g Parmezán
Só, bors
0.5 kan. Petrezselyem
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Tegyük a kanalat az edénybe.
Lépés 3 /9
Öntsünk olajat a serpenyőbe.
Lépés 4 /9
Adjuk hozzá a hagymát, a gombát, a rizst és a sót. Süssük 4 percig.
Lépés 5 /9
Adjuk hozzá a fehérbort, és 1 percig redukáljuk.
Lépés 6 /9
Adjuk hozzá a zöldségalaplevet.
Lépés 7 /9
Rizottó program.
Lépés 8 /9
Adjuk hozzá a vajat és a parmezánt, és főzzük 2 percig.
Lépés 9 /9
Fűszerezzük, és a végén szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel. Melegen tálaljuk.