Pirított tökmag
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
100 g Nyers tökmag
2 kan. Olívaolaj
0.5 kan. Currypor
0.5 kan. Tengeri só
Őrölt koriander
Őrölt kömény
Előkészítés
Lépés 1 /4
Tegye a tökmagokat egy szűrőbe, és csapvíz alatt mossa le róluk a pépet. Gondosan szárítsa meg őket papíron vagy konyharuhán.
Lépés 2 /4
Tegye a tökmagot, az olívaolajat, a curryport, a koriandert, a köményt és a tengeri sót egy tálba. Alaposan keverje össze.
Lépés 3 /4
Tegye a magokat a standard tálcán az Easy Fry sütőbe.
Lépés 4 /4
Állítsa a hőmérsékletet 180 °C-ra 10 percre. Keverje meg a tökmagokat, majd kapcsolja vissza a hőfokot 180 °C-ra, amíg ízlése szerint aranybarnára nem pirulnak. Hagyja kihűlni, és légmentesen záródó edényben tárolja.