Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Olasz fűszerekkel pácolt bárányborda

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 1 óra 23 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    8 perc
  • Hűtés
    1 óra

Összetevők

4 személy

  • 4 Borókabogyó

  • 4 Egész fehérbors

  • 1 Újhagyma

  • 1 szegf. Fokhagyma, apróra vágva

  • 2 kan. Fehérbor

  • 6 kan. Olívaolaj

  • 0.5 citromhéj Citrom

  • 1 kan. Olasz fűszerkeverék

  • 8 Bárányborda (600 g)

Előkészítés

Lépés 1 /3

Egy sodrófával vagy egy serpenyő aljával törje össze a borókát és a borsszemeket. Tegye őket egy nagy tálba. Vágja finomra az újhagymát, és tegye a tálba az apróra vágott fokhagymával együtt. Öntse hozzá a fehérbort, olívaolajat, tegye bele a citromhéjat és az olasz fűszerkeveréket. Keverje jól össze, majd tegye bele a báránybordát, hogy megfelelően ellepje a pác. Tegye a hűtőszekrénybe legalább 1 órára.

  • 4 Borókabogyó
  • 4 Egész fehérbors
  • 1 Újhagyma
  • 1szegf. Fokhagyma, apróra vágva
  • 2kan. Fehérbor
  • 6kan. Olívaolaj
  • 0.5citromhéj Citrom
  • 1kan. Olasz fűszerkeverék
  • 8 Bárányborda (600 g)

Lépés 2 /3

Nyissa ki az OptiGrillt a Barbecue állásban. Állítsa az oldalsó termosztátot a 4. állásba. Ha előmelegítette, tegye a báránybordát a grillre, és mindkét oldalán pirítsa 4 percig. Ossza el a szeleteket egyenletesen a két grillsütő lap között, hogy egyenletesen barnuljanak.

Lépés 3 /3

Ha a borda megpirult, rendezze el a tányérokon, és azonnal tálalja.