Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Mustáros csirke és karfiol

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 13 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    3 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 4 Csirkemellfilé

  • 2 kan. Olaj (növényi vagy olívaolaj)

  • 150 ml Víz

  • 2 kan. Csirke alaplé

  • 100 ml Félzsíros tejszín (tejföl)

  • 2 kan. Mustár (sárga vagy teljes kiörlésű)

  • 700 g Mosott karfiol

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 4 Csirkemellfilé
  • 2kan. Olaj (növényi vagy olívaolaj)
  • 150ml Víz
  • 2kan. Csirke alaplé
  • 100ml Félzsíros tejszín (tejföl)
  • 2kan. Mustár (sárga vagy teljes kiörlésű)
  • 700g Mosott karfiol
  • Só, bors

Lépés 2 /6

Mossa meg a karfiolt és vágja 1-2 cm-es darabokra. Öntsön olajat az edénybe.

  • 2kan. Olaj (növényi vagy olívaolaj)
  • 700g Mosott karfiol

Lépés 3 /6

5 percig pirítsa a húst. Vegye ki az edényből. Adja hozzá a vizet, az alaplevet, a tejszínt és a mustárt. Forralja fel.

  • 4 Csirkemellfilé
  • 150ml Víz
  • 2kan. Csirke alaplé
  • 100ml Félzsíros tejszín (tejföl)
  • 2kan. Mustár (sárga vagy teljes kiörlésű)

Lépés 4 /6

Adja hozzá a karfiolt. Tegye a tetejére a csirkét. Ízesítse sóval és borssal.

  • 700g Mosott karfiol
  • Só, bors

Lépés 5 /6

Nagynyomású főzés.

Lépés 6 /6

Tálalja.