Mustáros csirke
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
500 g Csirkemellfilé
200 g Csiperke gomba
1 kan. Olívaolaj
Só, bors
20 cl Zsírszegény tejszín
1 kan. Magos mustár
1 kan. Dijoni mustár
1 szál /sz. Friss kakukkfű
Tartozékok
Serpenyő
Előkészítés
Lépés 1 /5
Vágja csíkokra a csirkét. Mossa meg és aprítsa fel a gombát.
Lépés 2 /5
Melegítse fel a serpenyőt, és várja meg, amíg a hőjelző teljesen pirosra vált. Öntse bele az olajat, majd süsse a fűszerezett csirkét aranybarnára.
Lépés 3 /5
Adja hozzá a gombát, és süsse a csirkével együtt 5 percig, miközben rendszeresen kevergeti.
Lépés 4 /5
Adja hozzá a crème fraîche-t, a kétféle mustárt és a kakukkfüvet. Ízesítse ízlés szerint. Keverje össze, és hagyja párolódni körülbelül 5 percig, vagy amíg a csirke meg nem fő.
Lépés 5 /5
Forrón tálalja.