Lazac csemegekukoricával és borsóval
- Teljes idő 12 perc
- 10 percElőkészítés 
- 2 percFőzés 
- 0 percHűtés 
Összetevők
2 személy
- 200 g Lazacfilé 
- 100 g Csemegekukorica 
- 40 g Mélyhűtött zöldborsó 
- 10 g Mustár 
- 100 ml Félzsíros tejszín 
- 100 ml Halalaplé 
- Só, bors 
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Tegye a sovány tejszínt, a mustárt, a csemegekukoricát, borsót és a lazacfilét az edénybe.
Lépés 3 /5
Adja hozzá a halalaplevet, sót és borsot.
Lépés 4 /5
Nagynyomású főzés.
Lépés 5 /5
Tálalja!

