Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Kagyló és fekete rizs

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 21 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    11 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 200 g Fekete rizs

  • 1000 g Kagyló

  • 3 Mogyoróhagyma

  • 15 cl Fehérbor

  • 3 Sáfrány

  • 1 csip. Chilipor

  • 30 g Vaj

  • 200 g Fagyasztott borsó

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /8

Készítsük elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /8

Hámozzuk meg és vágjuk apróra a mogyoróhagymát.

Lépés 3 /8

Tegyük a rizst a serpenyőbe, és öntsük fel vízzel.

Lépés 4 /8

Főzés nyomás alatt.

Lépés 5 /8

Tegyük félre a rizst. Tegyük a kagylót a serpenyőbe, és 10 percig kevergetve süssük, amíg kinyílnak. Tegyük félre.

Lépés 6 /8

Öntsünk olajat a serpenyőbe. Pirítsuk meg a mogyoróhagymát. Adjuk hozzá a sáfrányt és a chilit. Öntsük hozzá a fehérbort.

Lépés 7 /8

Adjuk hozzá a vajat, és keverjük össze. Adjuk hozzá a kagylót, a borsót és a rizst. Keverjük össze, és pároljuk 4 percig.

Lépés 8 /8

Tálaljuk.