Grillezett hal zöldbabbal és paradicsommal
- Teljes idő 22 perc
- 15 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
250 g Zöldbab
400 g Cherry paradicsom
5 cl Víz
250 g Tőkehal
2 kan. Olíva olaj
1 kan. Olasz fűszerek
0.5 kan. Szárított fokhagyma
Só, bors
Tartozékok
Fritőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /10
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /10
Tegyük a zöldbabot, a paradicsomot és a vizet egy tálba. Fűszerezzük sóval és borssal. Jól keverjük át.
Lépés 3 /10
Tegyük be a sütő kosarat.
Lépés 4 /10
Fűszerezzük a tőkehalat olívaolajjal, fokhagymával, fűszerekkel, sóval és borssal.
Lépés 5 /10
Tegyük a tőkehalat a kosárba.
Lépés 6 /10
Tegyük fel a nyomástartó fedelet.
Lépés 7 /10
Nyomás alatti főzés.
Lépés 8 /10
Vegyük le a nyomástartó fedelet.
Lépés 9 /10
Kézi forrólevegős sütési mód.
Lépés 10 /10
Tálaljuk.