Grillezett halloumi és falafel
- Teljes idő 1 óra 45 perc
- 25 perc
Előkészítés - 1 óra 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
350 g Nyers csicseriborsó
3 szál. Petrezselyem
6 szál. Koriander
2 kan. Kömény
Só, bors
2 kan. Tahini (szezámpaszta)
2 szegf. Fokhagyma
2 Fehér hagyma
2 kan. Olívaolaj
230 g Halloumi sajt
1 kan. Olívaolaj
Tartozékok
Grill Elválasztó
Előkészítés
Lépés 1 /6
Áztassa a nyers csicseriborsót egy liter vízben legalább 12 órán át. Keverje össze a beáztatott csicseriborsót, a petrezselyemleveleket, a koriandert, a köményt, egy csipet sót, egy csipetnyi borsot és a szezámkrémet (tahini), amíg durva pasztát nem kapunk.
Lépés 2 /6
Adja hozzá az apróra vágott fokhagymát és hagymát, majd kézzel jól keverje össze és sodorja diónyi golyókká.
Lépés 3 /6
Helyezze be a grilltányért és az elválasztót a készülékbe. Nyomja meg a Sync gombot, és válassza a FRIES programot a P1-hez. P2 esetében válassza a MEAT programot. Helyezze a falafelt a tál egyik oldalára, és locsolja meg olívaolajjal. Kezdje el a sütést. A sütés során kétszer-háromszor forgassa meg.
Lépés 4 /6
Közben készítse el a halloumi sajtot. Vágja 8 egyenlő részre. Kenje be őket olajjal.
Lépés 5 /6
Amikor megszólal az időzítő, tegye a halloumi sajtot az elválasztó másik oldalára, és folytassa a sütést. A sütés felénél fordítsa meg a sajtot.
Lépés 6 /6
Amikor megsült, ismételje meg az eljárást a második adaggal.