Grillezett tengeri keszeg paradicsommal és olajbogyóval
- Teljes idő 38 perc
- 20 perc
Előkészítés - 18 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
1 Citrom
6 szál. Petrezselyem
1 szegf. Fokhagyma
3 Paradicsom
75 g Kimagozott olajbogyók
9 cl Olívaolaj
6 filé Tengerikeszeg
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Reszelje le a citromhéjat, majd facsarja ki a citromokat. Aprítsa fel a petrezselymet és a fokhagymát, majd vágja kockákra a paradicsomot és szeletelje fel az olajbogyókat. Keverje össze, adja hozzá az olívaolajat, és tegye félre.
Lépés 2 /4
Kenje meg a tengerikeszeg-filéket olajjal, majd fűszerezze sóval és borssal.
Lépés 3 /4
Helyezze a grilltálat a készülékbe. Ha Easy Fry Oven & Grill 9 az 1-ben készüléket használ, helyezze a grilltálcát a készülék felső szintjére. Csukja be az ajtót. Digitális változat: Állítsa a GRILL üzemmódot 200 °C-ra, és melegítse elő 15 percig, majd tegye bele a filéket, és süsse tovább 5 percig. 2 az 1-ben mechanikus változat: Helyezze a filéket a tálba, állítsa 200 °C-ra, és melegítse elő 15 percig. Süsse további 7 percig.
Lépés 4 /4
Tálalja a mártással.