Garnélarák és gyömbér ravioli
- Teljes idő 24 perc
- 14 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
16 Nagy, főtt garnélarák
2 Nagy sárgarépa
4 cm Gyömbér
2 szegf. Fokhagyma
2 Zöldhagyma
8 szál. Koriander
16 Rizspapír ívek
Előkészítés
Lépés 1 /5
Hámozza meg a garnélarákot. Vágjon 8 garnélarákot széltében félbe, a többit vágja apróra.
Lépés 2 /5
Hámozza meg és reszelje le a sárgarépát és a gyömbért. Préselje össze a fokhagymát a fokhagymanyomóban. Keverje össze az összes hozzávalót az apróra vágott újhagymával, az apróra vágott korianderrel és a feldarabolt garnélarákkal.
Lépés 3 /5
Töltsön meg egy tálat meleg vízzel. Helyezzen egy benedvesített rizspapírt a tálba, majd helyezze egy konyharuhára. Miután megpuhult, helyezze a zöldségtölteléket a lap alsó harmadára. Hajtsa a rizspapír szélét a töltelékre, kezdje el feltekerni, tegyen bele egy fél garnélarákot, és folytassa a feltekerést úgy, hogy lezárja a raviolit, de ne nyomja túl szorosan. Ismételje meg a maradék rizspapírral, és a kész raviolikat tegye egy tálba, egy bezsírozott sütőpapírra.
Lépés 4 /5
Töltse meg a víztartályt. Helyezze a standard tálat a készülékbe. Tegye a raviolikat a főzőtálba, és állítsa be a STEAM üzemmódot 10 percre.
Lépés 5 /5
Ha megfőtt, vegye ki az edényt, és tálalja a raviolit a tavaszi tekercshez készült mártással.