Friss zöld almás és bazsalikomos gazpacho
- Teljes idő 4 óra 21 perc
- 20 perc
Előkészítés - 1 perc
Főzés - 4 óra
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
2 személy
80 g Uborka
30 g Joghurt
8 cl Víz
50 g Granny Smith alma
20 g Zöldpaprika
10 g Újhagyma
1 kan. Friss bazsalikomlevél
1 kan. Lime-lé
1 kan. Olívaolaj
0.5 kan. Folyékony méz
Zöld olajbogyó
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Öntse az összes hozzávalót a gépbe, kezdve az uborkával. Az uborka, a bazsalikom és a zöld olajbogyó egy részét tartsa meg a díszítéshez.
Lépés 3 /5
Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 4 /5
Hűtse 4 órán át.
Lépés 5 /5
Közvetlenül tálalás előtt díszítse almadarabokkal, uborkával, bazsalikommal és olajbogyóval.