Hűtött zöldséges gazpacho
- Teljes idő 1 óra 30 perc
- 20 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 1 óra
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
1.2 g Bio hüvelyes borsó
1 Bio uborka
1 Bio zöld paprika
900 ml Víz
3 kan. Ecet
Só, bors
1 Espelette csilipor
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Hámozza meg az uborkát, és távolítsa el a magokat. Tartsa meg a héját.
Lépés 3 /6
Hámozza meg a borsót. A borsót tegye félre egy másik recepthez. Mossa meg a hüvelyeket. Hámozza meg a paprikát. Vegye ki a magházat.
Lépés 4 /6
Tegye a hüvelyeket, a paprikahéjakat és az uborkahéjakat egy edénybe a vízzel együtt.
Lépés 5 /6
Főzze nyomás alatt.
Lépés 6 /6
Keverje össze. Passzírozza át. Sóval, borssal, csilivel és ecettel fűszerezze. Hagyja kihűlni.