Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Friss spárgás-garnélás szendvicsek

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 12 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    2 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 150 g Krémsajt

  • 8 szál. Metélőhagyma

  • 1 kan. Citromlé

  • 1 csip. 5 bors keverék

  • 1 csip. Füstölt paprika

  • 12 Zöldspárga

  • 12 Főtt garnélarák

  • 4 szel. Kovász

  • Olivaolaj

Előkészítés

Lépés 1 /5

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 150g Krémsajt
  • 8szál. Metélőhagyma
  • 1kan. Citromlé
  • 1csip. 5 bors keverék
  • 1csip. Füstölt paprika
  • 12 Zöldspárga
  • 12 Főtt garnélarák
  • 4szel. Kovász
  • Olivaolaj

Lépés 2 /5

Keverje össze a krémsajtot a metélőhagymákkal, a citromlével, az 5 bors mixszel és a paprikával. Tegye a hűtőbe.

  • 150g Krémsajt
  • 8szál. Metélőhagyma
  • 1kan. Citromlé
  • 1csip. 5 bors keverék
  • 1csip. Füstölt paprika
  • 12 Zöldspárga
  • 12 Főtt garnélarák
  • 4szel. Kovász
  • Olivaolaj

Lépés 3 /5

Tegye a spárgát a gőzkosárba, majd tegye a főzőedénybe, és öntsön rá 200 ml vizet.

  • 150g Krémsajt
  • 8szál. Metélőhagyma
  • 1kan. Citromlé
  • 1csip. 5 bors keverék
  • 1csip. Füstölt paprika
  • 12 Zöldspárga
  • 12 Főtt garnélarák
  • 4szel. Kovász
  • Olivaolaj

Lépés 4 /5

Nyomás alatti főzés

Lépés 5 /5

Kenje a keveréket a kenyérre, majd helyezze rá a meleg spárgát, és a garnélarákokat.

  • 150g Krémsajt
  • 8szál. Metélőhagyma
  • 1kan. Citromlé
  • 1csip. 5 bors keverék
  • 1csip. Füstölt paprika
  • 12 Zöldspárga
  • 12 Főtt garnélarák
  • 4szel. Kovász
  • Olivaolaj