Friss spárgás-garnélás szendvicsek
- Teljes idő 12 perc
- 10 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
150 g Krémsajt
8 szál. Metélőhagyma
1 kan. Citromlé
1 csip. 5 bors keverék
1 csip. Füstölt paprika
12 Zöldspárga
12 Főtt garnélarák
4 szel. Kovász
Olivaolaj
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Keverje össze a krémsajtot a metélőhagymákkal, a citromlével, az 5 bors mixszel és a paprikával. Tegye a hűtőbe.
Lépés 3 /5
Tegye a spárgát a gőzkosárba, majd tegye a főzőedénybe, és öntsön rá 200 ml vizet.
Lépés 4 /5
Nyomás alatti főzés
Lépés 5 /5
Kenje a keveréket a kenyérre, majd helyezze rá a meleg spárgát, és a garnélarákokat.