Feta sajtos és céklás tésztaszósz
- Teljes idő 6 perc
- 5 perc
Előkészítés - 1 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
8 személy
150 g Főtt cékla
160 g Feta sajt
8 cl Víz
5 cl Zsírszegény főzőtejszín
2 szegf. Fokhagyma
3 cl Olívaolaj
2 Citrom
2 kan. Tahini (szezámpaszta)
4 kan. Mogyoró
2 kan. Rozmaring
Só és bors
Tartozékok
Utazó palack 400 ml Utazó palack 700 ml
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat. Facsarja ki a citromokat.
Lépés 2 /4
Adja hozzá az összes hozzávalót, kezdve a céklával. A feta sajt felét, az apróra vágott mogyorót és a rozmaringot tartsa meg a díszítéshez.
Lépés 3 /4
Csavarja a pengéket az OTG palackra, és rögzítse az alaphoz. Keverje össze!
Lépés 4 /4
Ha a keverék túl sűrű, adjon hozzá vizet, és keverje össze újra. Fűszerezze ízlés szerint. Tálalja kedvenc tésztájával, és szórja meg a maradék feta sajttal, apróra vágott mogyoróval és rozmaringgal.