Fehér halsteak brokkoli bundában
- Teljes idő 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (16)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Sötét szürke EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz Tefal 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben EY501815 Fekete Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3az1-ben FW201815 Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
300 g Brokkolirózsa
6 kan. Olívaolaj
3 kan. Petrezselyem
1 kan. Kapor
50 g Parmezán sajt
4 Tőkehalfilé
4 kan. Mustár
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Távolítsa el a brokkolirózsák felét. Reszelje le őket egy aprólyukú reszelőn, hogy brokkolidarát kapjon. Tegye félre.
Lépés 2 /6
Forraljon fel egy lábasban vizet. Sózza meg a vizet, és adja hozzá a maradék brokkolirózsákat. Főzze őket 4 percig közepes lángon. Szűrje le. A főtt rózsákat tegye egy, a készülék méretének megfelelő tortaformába. Tegye félre.
Lépés 3 /6
Készítse el a zsemlemorzsát: egy edényben keverje össze a félretett brokkolipelyhet, az olívaolajat, a petrezselymet, a kaprot és a parmezánt. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 4 /6
Helyezze a tőkehalat a gratin tálba a brokkolirózsák tetejére. Egy kanál segítségével kenje be minden egyes tőkehal hátat mustárral, majd fedje be a brokkolis zsemlemorzsával.
Lépés 5 /6
Helyezze az edényt a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 6 /6
Azonnal tálalja.