Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Fésűkagyló-nyárs füstölt szalonnával

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 22 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    7 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

8 személy

  • 24 db Friss vagy fagyasztott fésűkagyló (korall nélkül)

  • 24 szel. Füstölt szalonna

  • 1 Citrom

  • Olívaolaj

  • Bors

  • 1 csok. Bazsalikom

  • 8 15 cm-es nyársak

Tartozékok

  • Szokásos rács
    Szokásos rács

Előkészítés

Lépés 1 /5

Ha fagyasztott diót használ, hagyja felengedni egy tál hideg vízben.

Lépés 2 /5

Óvatosan szárítsa meg a fésűkagylókat.

  • 24db Friss vagy fagyasztott fésűkagyló (korall nélkül)

Lépés 3 /5

Minden diót tekerjen be füstölt szalonnával úgy, hogy a dió lapos részei láthatóak maradjanak, a felesleges szalonnát vágja le. Egy nyárs segítségével szúrja át a diót a füstölt szalonnán, hogy rögzítse . Minden nyársra tegyen 3 diót. Mindkét oldalát enyhén borsozza meg, de ne sózza, mert a szalonna már így is elég sós.

  • 24szel. Füstölt szalonna
  • Bors
  • 8 15 cm-es nyársak

Lépés 4 /5

Helyezze a nyársakat az Easy Fry standard tálcára. Permetezze be egy kevés olívaolajjal, és kezdje el sütni 200 C-on 7 percig. Csepegtessen néhány csepp citromot minden nyársra.

  • 1 Citrom
  • Olívaolaj
  • Szokásos rács

Lépés 5 /5

A nyársakat forrón, beurre blanc mártással (fehérboros mártással) és egy kis tál rizzsel fogyassza. Díszítse néhány bazsalikomlevéllel.

  • 1csok. Bazsalikom