Savanyú káposzta
- Teljes idő 11 perc
- 5 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Sült savanyú káposzta
0.5 Morteau kolbász
160 g Burgonya
2 szel. Füstölt szalonna
10 cl Elzászi fehérbor
2 strasbourgi kolbász
2 szel. Fokhagymás füstölt kolbász
0.25 Füstölt sertéslapocka
2 borókabogyó
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
Tegye a burgonyát, a káposztát, valamint a többi hozzávalót a főzőedénybe.
Lépés 3 /4
Nyomás alatti főzés.
Lépés 4 /4
Tálalja!