Csirkeszárny
- Teljes idő 24 perc
- 10 perc
Előkészítés - 14 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
1 kg Csirkeszárny
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Füstölt fűszerpaprika
Só és bors
2 kan. Olívaolaj
Előkészítés
Lépés 1 /4
Fűszerezze a csirkeszárnyakat fokhagymaporral, füstölt paprikával, sóval, borssal és olívaolajjal. Győződjön meg róla, hogy az összes szárnyat jól bevonta.
Lépés 2 /4
Helyezze a csirkeszárnyakat a készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /4
Fordítsa meg a csirkeszárnyakat a sütés felénél, hogy egyenletes legyen a sütés és ropogós legyen a bőrük.
Lépés 4 /4
Nyissa ki a fogantyút mindkét kezével. Tálalja a csirkeszárnyakat forrón, mártással vagy anélkül, nyers zöldségekkel és mártogatós szószokkal, például ranch vagy kéksajtos mártással kísérve. Jó étvágyat!