Fűszeres csirkeszárnyak
- Teljes idő 40 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 30 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
1.2 kg csirkeszárnyak
2 kan. só
1 kan. szódabikarbóna
1 kan. fűszerpaprika
1 kan. bors
2 kan. Növényi olaj
2 kan. méz
Előkészítés
Lépés 1 /2
Tegye a szódabikarbónát, a sót, a fűszerpaprikát és a borsot egy nagy tálba. Adja hozzá a csirkeszárnyakat és jól forgassa bele a fűszerekbe, hogy azok beleivódjanak a húsba. Adja hozzá a mézet és az olajat, keverje össze és tegye be a csirkeszárnyakat pácolódni a hűtőbe legalább 30 percre, de ha lehet, 2 órára.
Lépés 2 /2
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Baromfi/Csirke programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, helyezze rá a csirkeszárnyakat (lehet, hogy csak két körben tudja mindet meggrillezni), majd csukja le a grillt. Süsse a csirkeszárnyakat ízlés szerinti ideig.