Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Csirke satay nyárs

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 31 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    11 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 200 g Csirkemellek

  • 0.5 cm Gyömbér

  • 13 cl Kókusztej

  • 1 kan. Satay szósz fűszer

  • 1 kan. Mogyoróvaj

  • 1 kan. Liszt

  • 1 Metélőhagyma

  • 1 kan. Zsemlemorzsa

  • 1 kan. Olivaolaj

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /5

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 200g Csirkemellek
  • 0.5cm Gyömbér
  • 13cl Kókusztej
  • 1kan. Satay szósz fűszer
  • 1kan. Mogyoróvaj
  • 1kan. Liszt
  • 1 Metélőhagyma
  • 1kan. Zsemlemorzsa
  • 1kan. Olivaolaj
  • Só, bors

Lépés 2 /5

Keverje össze a csirkét, a gyömbért, a lisztet, a metélőhagymákat, a sót és a borsot. Készítsen belőlük gombócokat. Öntsön olajat a főzőedénybe.

  • 200g Csirkemellek
  • 0.5cm Gyömbér
  • 1kan. Liszt
  • 1 Metélőhagyma
  • 1kan. Zsemlemorzsa
  • 1kan. Olivaolaj
  • Só, bors

Lépés 3 /5

Pirítsa meg a húsgolyókat. Tisztítsa meg a főzőedényt. Öntse bele a kókusztejet, a mogyoróvajat, a sót, a borsot, és a fűszereket. Főzés közben keverje.

  • 13cl Kókusztej
  • 1kan. Satay szósz fűszer
  • 1kan. Mogyoróvaj

Lépés 4 /5

Húzza nyársra a húsgombócokat. Pirítsa meg őket a szószban.

Lépés 5 /5

Tálalja rizzsel.