Csirke satay nyárs
- Teljes idő 31 perc
- 20 perc
Előkészítés - 11 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
200 g Csirkemellek
0.5 cm Gyömbér
13 cl Kókusztej
1 kan. Satay szósz fűszer
1 kan. Mogyoróvaj
1 kan. Liszt
1 Metélőhagyma
1 kan. Zsemlemorzsa
1 kan. Olivaolaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Keverje össze a csirkét, a gyömbért, a lisztet, a metélőhagymákat, a sót és a borsot. Készítsen belőlük gombócokat. Öntsön olajat a főzőedénybe.
Lépés 3 /5
Pirítsa meg a húsgolyókat. Tisztítsa meg a főzőedényt. Öntse bele a kókusztejet, a mogyoróvajat, a sót, a borsot, és a fűszereket. Főzés közben keverje.
Lépés 4 /5
Húzza nyársra a húsgombócokat. Pirítsa meg őket a szószban.
Lépés 5 /5
Tálalja rizzsel.