Borsó, répa és bacon
- Teljes idő 13 perc
- 10 perc
Előkészítés - 3 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
250 g Fagyasztott zöldborsó
0.5 Hagyma, finomra aprítva
100 g Baconkockák
25 g Vaj
100 g Répa, kockázva
60 ml Csirke alaplé
0.5 kan. Aprított friss menta
Só és bors
0.5 Szívsaláta, kockázva
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Kockázza fel a répát.
Lépés 3 /9
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 4 /9
Aprítsa finomra a mentát.
Lépés 5 /9
Tegye a vajat az edénybe.
Lépés 6 /9
Pirítsa meg a bacont, adja hozzá a répát és a hagymát. Pirítsa pár percig.
Lépés 7 /9
Adja hozzá a fagyasztott borsót, a szívsalátát és a csirke alaplevet. Keverje meg. Sózza, borsozza.
Lépés 8 /9
Főzési idő: 3 perc
Lépés 9 /9
Tegye rá a mentát. Tálalja.