Arab töltött batyu (Sambousek)
- Teljes idő 27 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
375 g Feta sajt
45 g Megpuhult vaj
2 Tojás
3 kan. Apróra vágott petrezselyem
Bors
12 levél Brick tészta
Tartozékok
Extra Crisp
Előkészítés
Lépés 1 /5
Ehhez a recepthez EXTRA CRISP fedő szükséges. Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Keverje össze a feta sajtot a vajjal, a tojással, a petrezselyemmel és a borssal. Helyezzen ebből a töltelékből 1 teáskanálnyit egy brick tésztalapra.
Lépés 3 /5
Hajtsa be az oldalát, és tekerje szivar alakúra. A tésztát kevés vízzel ragassza össze.
Lépés 4 /5
Helyezze a tésztát az edény aljára.
Lépés 5 /5
Kapcsolja ki a Cookeót, és tegye rá az Extra Crisp fedőt. Indítsa el a „Sütés” üzemmódot 12 percre. Félidőben fordítsa meg a sültet.