„Pizza” töltött portobello gombából
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 Nagy méretű portobello gombák, tönk nélkül
100 g bébispenótlevél
100 ml Marinara szósz
100 g reszelt mozzarella
1 kan. Olasz fűszerkeverék
10 Szeletelt koktélparadicsomok
6 db zöld olajbogyók, magozott és szeletelt
20 g reszelt parmezán
Tartozékok
Sütőlemez Sütőlemez Sütőlemez XL
Előkészítés
Lépés 1 /4
Tegye a gombafejeket a tepsitartozékba úgy, hogy a tönkjük felfelé nézzen.
Lépés 2 /4
Töltse meg a gombákat bébispenótlevelekkel és reszelt mozzarellával. Tegye a tetejükre a koktélparadicsomot és az olajbogyószeleteket és szórja meg reszelt parmezánnal.
Lépés 3 /4
Tegye a tepsitartozékot az OptiGrillbe. Csukja le a fedőt és kapcsolja be a grillt. Válassza ki a Kézi üzemmódot és állítsa az eszközt piros sütőfokozatra (250°C), majd nyomja meg az OK gombot. Süsse 10 percig vagy amíg a sajt meg nem olvad és a töltelék teteje aranybarna nem lesz.
Lépés 4 /4
Tálalás előtt díszítse aprított bazsalikommal.