Sertésborda és hagymakarikák
- Teljes idő 1 óra 30 perc
- 20 perc
Előkészítés - 1 óra 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
8 személy
16 Sertésborda
220 g Barna cukor
9 g Paprika
3 g Fokhagymapor
3 g Hagymapor
3 g Mustármag
2 kan. Zsályapor
Só, bors
260 g Liszt
50 cl Író
4 Tojás
480 g Zsemlemorzsa
12 cl Olívaolaj
4 Nagy sárga hagymák
560 g Barbecue-szósz
Tartozékok
Grill Elválasztó
Előkészítés
Lépés 1 /6
Öblítse le a sertésbordákat hideg víz alatt, és papírtörlővel törölje őket szárazra. Egy tálban keverje össze a cukrot, 6 g paprikát, a fokhagymát, a hagymát, a mustárt, a zsályát, a sót és a borsot, amíg az összes hozzávaló teljesen össze nem keveredik.
Lépés 2 /6
Minden oldalt kenjen be bőségesen a fűszerkeverékkel.
Lépés 3 /6
Vegyen 4 sekély tálat vagy mély tányért. Az elsőben keverje össze a lisztet, 3 g paprikát és egy csipet sót. A másodikban keverje össze az írót és a tojást, majd adjon hozzá 30 g lisztkeveréket az első tálból. A harmadikban keverje össze a zsemlemorzsát, egy csipet sót és az olívaolajat egy villával, amíg az olaj egyenletesen eloszlik. A zsemlemorzsa felét tegye egy negyedik tálba.
Lépés 4 /6
Hámozza meg a hagymát és vágja 1-2 cm-es karikákra. Törölje szárazra a hagymakarikákat papírtörlővel, hogy eltávolítsa a felesleges nedvességet. Villával forgassa a hagymakarikákat a lisztbe, majd az írókeverékbe, és végül a zsemlemorzsába. Finoman kenje be őket olívaolajjal.
Lépés 5 /6
Helyezze be a grilltányért és az elválasztót a készülékbe. Nyomja meg a Szinkronizálás gombot, és válassza a P1-hez a ROAST CHICKEN módot. P2 esetében válassza a FISH üzemmódot. Először tegye a sertésbordák felét az elválasztó egyik oldalára. Ha szükséges, vágja fel őket darabokra, hogy beférjenek a készülékbe, és tegye be őket a húsos oldallal lefelé. Amikor megszólal az időzítő, fordítsa meg a sertésbordákat, és tegye a hagymakarikákat az elválasztó másik oldalára. Folytassa a sütést. 10 perc sütés után bőségesen kenje be a sertésbordákat barbecue-szósszal, és forgassa meg a hagymakarikákat. Folytassa a sütést.
Lépés 6 /6
Amikor megsült, ismételje meg az eljárást a második adaggal.