Édes-savanyú sertésborda
- Teljes idő 30 perc
- 10 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
400 g Sertésborda kockákra vágva, lisztbe forgatva
2 kan. Rizsecet
2 kan. Szójaszósz
2 kan. Mogyoróolaj
1 db Vékonyra szeletelt zöldhagyma
0.5 db Aprított zöldpaprika
1 kan. Cukor
1 kan. Frissen reszelt gyömbér
100 ml Narancslé
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Reszelje le a gyömbért.
Lépés 3 /8
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 4 /8
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 5 /8
Pirítsa meg a bordák minden oldalát. Adja hozzá a hagymát és a paprikát.
Lépés 6 /8
Adja hozzá a szójaszószt, a rizsecetet, a cukrot, a narancslevet és a gyömbért. Borsozza meg.
Lépés 7 /8
Főzési idő: 20 perc
Lépés 8 /8
Locsolja meg a bordákat a szósszal, tálalja fehér rizzsel.