Sertéshús póréhagymával és szalonnával
- Teljes idő 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 db Közepes hagyma
150 g Bacon
300 g Póréhagyma
600 g Sertésnyak
1 szel. Vaj
4 kanál Worcester szósz
Őrölt bors
Só
500 ml Víz
Olaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítsük elő a hozzávalókat. Aprítsuk fel finomra a hagymát. Vágjuk a húst nagy kockákra, a póréhagymát pedig karikákra.
Lépés 2 /6
Nyomjuk meg a START gombot. Pirítsuk meg a hagymát olajon, amíg üveges nem lesz. A program befejezéséhez nyomjuk meg a STOP gombot.
Lépés 3 /6
Nyomjuk meg a START gombot. Adjuk hozzá a szalonnát a hagymához, és pirítsuk meg. A program befejezéséhez nyomjuk meg a STOP gombot.
Lépés 4 /6
Nyomjuk meg a START gombot. Rakjuk a húst a fazékba, sózzuk, borsozzuk, és folyamatos keverés mellett pirítsuk, amíg a hús minden oldalról megpirul. A program befejezéséhez nyomjuk meg a STOP gombot.
Lépés 5 /6
Nyomjuk meg a START gombot. Adjuk hozzá a póréhagymát és a worcestershire szószt a keverékhez, öntsünk rá annyi vizet, hogy a hús félig ellepje, és kapcsoljuk be a kuktát. A program befejezéséhez nyomjuk meg a STOP gombot.
Lépés 6 /6
Tálalás előtt röviddel adjunk hozzá egy szelet vajat, és főzzük egy ideig. Ízesítsük szükség szerint (só, bors, worcestershire szósz). Rizssel tálaljuk.
