Thai hummusz mogyoróvajjal
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
4 személy
260 g Lecsepegtetett, főtt csicseriborsó
80 g Mogyoróvaj
2.5 kan. Sriracha
0.5 kan. Őrölt gyömbér
2 szegf. Fokhagyma
1 kan. Juharszirup
15 szál. Koriander
1 Zöldhagyma
6 cl Limelé
5 cl Hideg víz
1 kan. Olívaolaj
Só, bors
1 marék Földimogyoró
Előkészítés
Lépés 1 /4
Csöpögtesse le és öblítse le a csicseriborsót. Hámozza meg a fokhagymát, és távolítsa el a csírát. Távolítsa el a koriander leveleit, és tegye félre a felét. Hámozza meg és vágja le a zöldhagyma tetejét. Tegye félre a szárakat.
Lépés 2 /4
Helyezze az összes hozzávalót (az félretett koriander és a lefoglalt hagymaszárak kivételével) a turmixtálba. Zárja le a fedelet, és állítsa a programot TURMIX sebesség 5-re 30 másodpercre. Indítsa el a programot.
Lépés 3 /4
Távolítsa el a fedelet, és spatulával húzza középre a hozzávalókat. Zárja le a fedelet, és állítsa a programot TURMIX sebesség 4-re 15 másodpercre. Indítsa el a programot.
Lépés 4 /4
Tálalja egy tálban, durvára vágott földimogyoróval, aprított zöldhagymasárral és korianderrel meghintve.