Sült halloumihasábok
- Teljes idő 14 perc
- 5 perc
Előkészítés - 9 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
265 g Zöldfűszeres halloumi
40 g Tésztaliszt
2 Közepes tojások
100 g Panko zsemlemorzsa
2 kan. Fokhagymapor
Előkészítés
Lépés 1 /4
Vágja a halloumit 1 cm vastag hasábokra. Öntse a lisztet egy tálba. Törje a tojásokat egy másik tálba, és alaposan verje fel őket. Egy harmadik tálban keverje össze a zsemlemorzsát és a fokhagymaport.
Lépés 2 /4
Készítsen elő három tányért a panírozáshoz: az elsőbe tegye a lisztet. A másodikba verje fel a tojásokat. A harmadikba keverje össze a zsemlemorzsát és a fokhagymaport. Forgassa meg a halloumi süteményeket a lisztben, rázza le a felesleget, majd mártsa bele a felvert tojásba, végül forgassa meg zsemlemorzsában.
Lépés 3 /4
Helyezze a hasábburgonyát a sütőlappal ellátott készülékbe. Indítsa el a sütési folyamatot.
Lépés 4 /4
Tálalja azonnal.
