Eper joghurt
- Teljes idő 8 óra 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 8 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (3)
Összetevők
8 személy
80 cl Zsíros UHT tej
1 tasak Joghurt alapanyag
240 g Eper lekvár
Tartozékok
8 darabos üvegszett
Előkészítés
Lépés 1 /5
Egy edényben keverjük össze a zsíros tejet a joghurt indító kultúra tasakkal. Keverjük meg, hogy az alaposan elkeveredjen a tejjel.
Lépés 2 /5
Tegyünk körülbelül 30 g eper lekvárt minden pohár aljára.
Lépés 3 /5
Öntsük rá a tej és alapanyag keveréket az eper lekvárra.
Lépés 4 /5
Helyezzük a fedővel ellátott poharakat az eszköz táljába, egymásra helyezve. Kezdjük el a főzési folyamatot.
Lépés 5 /5
Hagyjuk lehűlni.