Édes és ragadós sertésborda
- Teljes idő 8 óra 5 perc
- 5 perc
Előkészítés - 8 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
40 cl Tartós teljes tej
0.5 tasak Indító kultúrák
130 g Eperlekvár
Tartozékok
6 db-os befőttesüveg szett
Előkészítés
Lépés 1 /7
Helyezze a kis üvegeket a tálba, a tetejüket zárja le a fedőkkel.
Lépés 2 /7
Főzze meg a joghurtokat.
Lépés 3 /7
Vegye ki a kicsi üvegeket. Hagyja őket kihűlni. Tegye a joghurtokat a hűtőbe.
Lépés 4 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /7
Öntse a tejet és az indító kultúrákat egy keverőtálba. Keverje óvatosan össze.
Lépés 6 /7
Öntse a lekvárt a kicsi üvegekbe, majd öntse rá a tejet.
Lépés 7 /7
Öntsön 100 ml vizet a tálba.