Puha darált marhahúsos enchiládák
- Teljes idő 3 óra 33 perc
- 25 perc
Előkészítés - 3 óra 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
0.5 Apróra vágott hagyma
0.5 kocka 1 cm
1 kan. Semleges olaj
200 g Darált marhahús
1 kan. Csili fűszerkeverék
170 g Lecsepegtetett, főtt vesebab
50 g Paradicsompüré
4 Búza tortilla tekercsek
200 g Kész paradicsomszósz
60 g Reszelt cheddar
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Adja hozzá a húst, fűszereket és sót. Pirítsa 3 percig.
Lépés 2 /8
Adja hozzá a vörösbabot és a paradicsompürét. Töltse meg a tortillákat, majd tekerje fel őket. Öntse a tálba a 100 g paradicsomszószt.
Lépés 3 /8
Helyezze a tortillákat a nyitott oldalakkal lefelé. Öntse rá a maradék paradicsomszószt a tortillákra, majd szórja meg cheddar sajttal.
Lépés 4 /8
Főzze lassan, alacsony hőmérsékleten.
Lépés 5 /8
Tálalja forrón.
Lépés 6 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 7 /8
Egy keverőtálban keverje össze a folyadékokat és az aromás fűszereket.
Lépés 8 /8
Helyezze a húst egy sous-vide sütőzacskóba, majd öntse hozzá a keveréket. Helyezze a zacskót ferdén a sous vide-be. Győződjön meg arról, hogy a zacskók jól záródnak.