Répatorta
- Teljes idő 1 óra 30 perc
- 30 perc
Előkészítés - 1 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
2 kan. Fahéj
1 kan. Szerecsendió
1 csip. Só
400 g Reszelt sárgarépa
10 g Bikarbonát
1 kan. Liszt
10 g Vaj
Krémsajt vagy joghurtos szósz
6 Tojás
190 g Cukor
190 g Liszt
Tartozékok
Flex habverő
Előkészítés
Lépés 1 /9
Melegítse elő a sütőt 180 fokra.
Lépés 2 /9
Tegye a tojásokat és a cukrot a gép táljába, és nyomja meg a „Start” gombot.
Lépés 3 /9
Óvatosan, kézzel, egy spatula segítségével keverje bele a lisztet.
Lépés 4 /9
A gép táljában a piskótatésztához adja hozzá a fahéjat, a szerecsendiót, a sót és a szódabikarbónát, majd nyomja le a „Start” gombot.
Lépés 5 /9
Mérje le és reszelje le a sárgarépát egy külön tálban.
Lépés 6 /9
Nyomja le a 'Start' gombot, majd a gép táljában lévő előző keverékhez apránként keverje hozzá a reszelt sárgarépát, miközben a program fut.
Lépés 7 /9
Zsírozzon és lisztezzen ki egy tortaformát, és tegye bele a tésztát.
Lépés 8 /9
Süsse 1 órán keresztül 180 fokon.
Lépés 9 /9
Hagyja kihűlni, és tálalja krémsajtos vagy joghurtos mártással.
