Répatorta zabpehellyel
- Teljes idő 1 óra 5 perc
- 20 perc
Előkészítés - 45 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
3 Sárgarépa
1 Vöröshagyma
1 kan. Friss koriander
2 Tojás
180 g Zabpehely
25 cl Meleg tej
1 csip. Őrölt kömény
1 csip. Őrölt fahéj
Só, bors
50 g Reszelt Gruyère sajt
6 cl Olívaolaj
Tartozékok
Ingenio edények és serpenyők
Előkészítés
Lépés 1 /5
Győződjön meg arról, hogy leveszi az Ingenio fogantyút, amikor tűzhelyen vagy sütőben főz.
Lépés 2 /5
Hámozza meg és reszelje le a sárgarépát. Hámozza meg és aprítsa fel a vöröshagymát. Öblítse le és aprítsa fel a koriandert. Verje fel a tojásokat egy tálban.
Lépés 3 /5
Áztassa be a zabpelyhet a meleg tejbe a fűszerekkel, sóval és borssal.
Lépés 4 /5
Keverje össze az összes hozzávalót, és formázzon kis galette-eket.
Lépés 5 /5
Melegítsen fel egy serpenyőt, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen egyszínű piros lesz. Melegítsen olajat. Süsse a galette-eket 5 percig mindkét oldalán, és tálalja zöldsalátával.