Szilvás és almás pulykasült
- Teljes idő 1 óra 10 perc
- 25 perc
Előkészítés - 45 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
500 g Pulykamell szeletek
6 szel. Pácolt sonka vagy prosciutto
6 Kimagozott aszalt szilva
2 kan. Mustár
750 g A meghámozott burgonyát vágja 6 szeletre
4 szál. Friss kakukkfű
2 Rozmaring ág(ak).
Só, bors
Tartozékok
Gőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /6
Öntsön 250 ml vizet a tálba. Tegye a kosarat a helyére.
Lépés 2 /6
Főzze erős gőzön.
Lépés 3 /6
Szeletelje fel a sültet, és tálalja forrón.
Lépés 4 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 5 /6
Keverje össze a cukrot és a fűszereket. Ízesítse a húst ezzel a keverékkel.
Lépés 6 /6
Adja hozzá a mézet, a folyadékokat és a kukoricalisztet a tálhoz. Pirítsa, amíg felforr.