Nádcukros és balzsamecetes pulykasült
- Teljes idő 12 óra 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 óra 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
0.67 Sertéskaraj ízület (1,2 kg)
1.33 kan. Semleges olaj
13.33 g Vaj
2.67 kan. Balzsamecet
1.33 kan. Almabor ecet
1.33 kan. Barna nádcukor
1.33 kan. Szójaszósz
0.67 kan. Kukoricaliszt
1.33 kan. Fokhagymapor
20 cl Zöldségleves alaplé
6.67 levél Friss zsálya
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Adja hozzá az olajat és a vajat a tálhoz. Pirítsa a húst 3 percig mindkét oldalán.
Lépés 3 /5
Adja hozzá a maradék hozzávalókat a tálhoz. Forralja 2 percig.
Lépés 4 /5
Főzze lassan, magas hőmérsékleten.
Lépés 5 /5
Fűszerezze ízlés szerint. Jó étvágyat!