Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Marhahússal töltött padlizsán (Karniyarik)

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 57 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    37 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 2 Padlizsán

  • 6 cl Olívaolaj

  • 2 szegf. Fokhagymagerezdek

  • 1 Hagyma

  • 350 g Darált marhahús

  • 1.5 kan. Őrölt kömény

  • 260 g Kis kockára vágott paradicsom

  • 1 kan. Paradicsompüré

  • 45 g Pirított fenyőmag

  • 2 kan. Apróra vágott petrezselyem

  • 2 kan. Apróra vágott menta

  • Só és bors

Előkészítés

Lépés 1 /11

A padlizsánokat hosszában vágja félbe. Egy kis késsel nagyon mélyen vágja be a padlizsán húsát.

  • 2 Padlizsán

Lépés 2 /11

Melegítsen fel egy 28 cm átmérőjű serpenyőt közepes lángon, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítja a hozzávalókat. Öntsön bele 4 evőkanál olívaolajat, és mindkét oldalát pirítsa 7 percig, amíg a padlizsánok megpuhulnak.

  • 2 Padlizsán
  • 6cl Olívaolaj

Lépés 3 /11

Aprítsa finomra a fokhagymát és a hagymát.

  • 2szegf. Fokhagymagerezdek
  • 1 Hagyma

Lépés 4 /11

Melegítsen fel egy 24 cm átmérőjű serpenyőt közepes lángon, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt megpirítja a hozzávalókat.

Lépés 5 /11

Öntse bele a maradék olívaolajat, és adja hozzá a fokhagymát, a hagymát és a darált húst. Főzze 5-6 percig, amíg a hús barnulni kezd, és néhányszor megkeverve morzsolja össze.

  • 6cl Olívaolaj
  • 2szegf. Fokhagymagerezdek
  • 1 Hagyma
  • 350g Darált marhahús

Lépés 6 /11

Adja hozzá a köményt, a paradicsomot, a paradicsompürét és a fenyőmagot. Ízesítse sóval és borssal. Főzze további 5 percig, néhányszor megkeverve. Vegye le a tűzről.

  • 1.5kan. Őrölt kömény
  • 260g Kis kockára vágott paradicsom
  • 1kan. Paradicsompüré
  • 45g Pirított fenyőmag
  • Só és bors

Lépés 7 /11

Egy villa segítségével nyomkodja össze a padlizsánok húsát.

  • 2 Padlizsán

Lépés 8 /11

Sózza meg és szórja meg kakukkfűvel a padlizsánokat. Ossza el a marhahúsos keveréket a kivájt padlizsánok között.

  • 2 Padlizsán

Lépés 9 /11

Süsse sütőben 20 percig 180°C-on, vagy amíg egy kés hegye könnyen beleszúrható a padlizsán húsába.

Lépés 10 /11

Közben a petrezselymet és a mentát aprítsa durvára.

  • 2kan. Apróra vágott petrezselyem
  • 2kan. Apróra vágott menta

Lépés 11 /11

Szórja meg a padlizsánokat petrezselyemmel és mentával, majd tálalja.

  • 2 Padlizsán
  • 2kan. Apróra vágott petrezselyem
  • 2kan. Apróra vágott menta

Hasonló receptek

Tefal
Tefal
21 perc

Quinoával töltött padlizsán

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Quinoával töltött padlizsán
Tefal
Tefal
3 óra 10 perc

Marhahús és padlizsánpüré

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Marhahús és padlizsánpüré
Tefal
Tefal
25 perc

Sajttal töltött hús

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Sajttal töltött hús
Tefal
Tefal
53 perc

Töltött paradicsom

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Töltött paradicsom
Tefal
Tefal
50 perc

Töltött paradicsom

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Töltött paradicsom