Marhahúsos nyársak teriyaki szósszal
- Teljes idő 1 óra 26 perc
- 20 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 1 óra
Hűtés
Összetevők
4 személy
200 g Comté tömb
12 szel. Marha carpaccio
6 kan. Szójaszósz
4 kan. Méz
Bors
12 db Fanyárs
Előkészítés
Lépés 1 /4
Áztassa a nyársakat 10 percre vízbe egy tálban. Távolítsa el a sajt héját, és vágja 1,5 cm-es kockákra. A sajtkockákat szúrja 12 nyársra, és borítsa be a carpaccióval.
Lépés 2 /4
Keverje össze a szóját és a mézet, majd pácolja a kebabokat ebben a keverékben egy órán át, és tegye őket a hűtőbe.
Lépés 3 /4
Helyezze a nyársakat a tányérral ellátott készülékbe. Indítsa el a sütési folyamatot.
Lépés 4 /4
Élvezze rizzsel, vagy szórja emg újagymával és szezámmaggal.
