Lazac fűszeres kéregben quinoával
- Teljes idő 40 perc
- 15 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
2 Lazacfilé
2 kan. Friss petrezselyem
2 kan. Friss kapor
4 kan. Olíva olaj
3 kan. Zsemlemorzsa
0.5 Citrom (héj)
100 g Quinoa
25 cl Víz
0.5 Narancs
1 Újhagyma
Só, bors
Tartozékok
Fritőz kosár
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Keverjük össze a petrezselymet, a kaprot, az olajat, a zsemlemorzsát, a sót és a borsot egy tálban.
Lépés 3 /8
Ecsettel kenjük a fűszerkeveréket a filékre, majd enyhén nyomkodjuk rá.
Lépés 4 /8
Tegyük a quinoát, a vizet, a narancsot, az újhagymát, a sót és a borsot egy tálba. Jól keverjük össze.
Lépés 5 /8
Tegyük be a sütő kosarat.
Lépés 6 /8
Tegyük a filéket a kosárba.
Lépés 7 /8
Steam & Crisp program
Lépés 8 /8
Azonnal tálaljuk.