Fúziós paella sáfránnyal, edamame-val és chorizóval
- Teljes idő 33 perc
- 15 perc
Előkészítés - 18 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 kan. Olívaolaj
1 Vöröshagyma
300 g Rizs
0.5 kan. Sáfrány
1 kan. Fűszerpaprika
110 cl Zöldségleves alaplé
100 g Chorizo
8 Garnélarák
100 g Edamame bab
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Melegítse fel a mély serpenyőt közepes hőfokon, és várja meg, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált. Öntse bele az olívaolajat. Adja hozzá a vöröshagymát, sót, és párolja 2 percig.
Lépés 2 /6
Adja hozzá a rizst, sáfrányt és fűszerpaprikát. Ízesítse sóval és borssal. Keverje össze.
Lépés 3 /6
Öntse hozzá a zöldségleves alaplét, és forralja fel, majd vegye vissza a hőfokot. Hagyja közepes hőfokon főni kb. 11 percig, amíg az alaplét a rizs magába szívja.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a chorizót, nyers garnélarákot és az edamame babot.
Lépés 5 /6
Főzze további 5 percig. Szükség esetén fordítsa meg a garnélarákokat, hogy egyenletesen átsüljenek.
Lépés 6 /6
Azonnal fogyassza!