Coq au vin - vörösboros kakas
- Teljes idő 50 perc
- 15 perc
Előkészítés - 35 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Tefal Cook4Me+ többfunkciós elektromos gyorsfőző edény CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
400 g Csirkecomb (vagy pulykacomb) lisztbe forgatva
100 g Friss csiperkegomba, vékonyra vágva
100 g Baconszalonna
75 ml Vörösbor
1 db Hagyma, vékonyra vágva
100 g Sárgarépa, vékonyra vágva
Só és bors
1 csok. 1 bouquet garni (ízesítő fűszercsokor)
100 ml Borjúhúsleves (alaplé)
1 kan. Földimogyoró-olaj
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Vágja apróra a csiperkét.
Lépés 3 /8
Vágja apróra a hagymát.
Lépés 4 /8
Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 5 /8
Pirítsa meg a csirkecombokat. Vegye ki őket. Pirítsa meg a baconszalonnát, hagymát, gombát és a répát több részletben, ha szükséges.
Lépés 6 /8
Tegye vissza a csirkecombokat, adja hozzá a bort és a borjúalaplevet. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 7 /8
Főzze nyomás alatt.
Lépés 8 /8
A coq au vint tálalja krumplipürével.