Vörösboros báránycsülök
- Teljes idő 12 óra 26 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 óra 11 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
2 kan. Olívaolaj
2 Báránycomb
1 Aprított hagyma
3 szegf. Apróra vágott fokhagyma
2 kan. Kukoricaliszt (30 g)
30 cl Vörösbor
15 cl Zöldségalaplé
2 szál. Kakukkfű
1 kan. Füstölt paprika
Só, bors
250 g Főtt tagliatelle
Előkészítés
Lépés 1 /8
Adja hozzá a hagymát, fokhagymát és a hideg vízzel elkevert kukoricalisztet.
Lépés 2 /8
Főzze 1 percig.
Lépés 3 /8
Adja hozzá az összes hozzávalót, kivéve a tésztát, majd forralja fel 4 percig.
Lépés 4 /8
Főzze lassan, magas hőmérsékleten.
Lépés 5 /8
Vegye ki a húst. Adja hozzá a forró tésztát a szószhoz. Jó étvágyat!
Lépés 6 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 7 /8
*Low temperature cooking high.
Lépés 8 /8
Aprítsa fel a hagymákat.