Bárány és fenyőmag stir fry
- Teljes idő 28 perc
- 8 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Tefal Cook4Me+ többfunkciós elektromos gyorsfőző edény CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
900 g Báránycomb, megtisztítva, 50 g-os kockákra vágva, liszttel megszórva
1.5 Finomra vágott hagyma
6 kan. Olívaolaj
150 ml fehérbor
420 g Finom búzadara
45 g Fenyőmag
12 Friss mentalevél, apróra vágva
Só és bors
420 ml Víz
30 g Vaj
Előkészítés
Lépés 1 /10
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /10
Aprítsa fel a hagymát.
Lépés 3 /10
Vágja a mentát finom darabokra.
Lépés 4 /10
Öntse egy tálba a búzadarát, a sót, a borsot, és az olaj felét. Keverje össze. Öntsön rá forró vizet. Hagyja megdagadni.
Lépés 5 /10
Vágja a bárányhúst 50g-os kockákra, és lisztezze.
Lépés 6 /10
Olajban pirítsa meg a hagymát és a fenyőmagot. A húst minden oldalról pirítsa meg az olajon.
Lépés 7 /10
Adja hozzá a fehérbort, sózza, borsozza. Hagyja elpárologni az alkoholt.
Lépés 8 /10
Nyomás alatti főzés.
Lépés 9 /10
Adja hozzá a vajat a búzadarához.
Lépés 10 /10
Tálalja a báránnyal, és a menta stir fryjal.