Bagel tojással és mozzarellával (tojás a lyukban)
- Teljes idő 22 perc
- 10 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 Nagy bagel félbevágva
4 Tojás
70 g Reszelt mozzarella vagy Gruyère sajt
2 Zöldhagyma, aprítva
Só, bors
Olívaolaj
2 kan. Petrezselyem
Előkészítés
Lépés 1 /6
Egy süteményszaggatóval nagyobbítsa meg minden bagel közepét, hogy egy kb. 5 cm átmérőjű lyuk keletkezzen.
Lépés 2 /6
Ecsettel kenje meg a bagelt olívaolajjal.
Lépés 3 /6
Melegítse fel a serpenyőt közepes hőfokra, és várjon, amíg a Thermo-Signal teljesen pirosra vált, mielőtt hozzáadná az alapanyagokat.
Lépés 4 /6
Tegye a 4 szeletet a serpenyőbe, és süsse 2 percig mindkét oldalon. Üssön egy tojást minden szelet közepére. Ízesítse sóval és borssal. Szórjon rá sajtot és aprított hagymát.
Lépés 5 /6
Alacsony hőfokon süsse 8 percig. Finoman fordítsa meg a szeleteket, és közepes hőfokon süsse további 1 percig, hogy a tojásfehérje elkészüljön.
Lépés 6 /6
Tálalja aprított petrezselyemmel.