Zöldfűszeres bárányborda
- Teljes idő 40 perc
- 15 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
0.25 csész. apróra vágott, friss petrezselyem
1 kan. apróra vágott, friss rozmaring
1 kan. apróra vágott, friss kakukkfű
2 kan. olívaolaj
1 kan. Dijoni mustár
0.75 kan. só és bors
4 szegf. apróra zúzott fokhagyma
8 db bárányszeletek, kb. 750 g
Előkészítés
Lépés 1 /3
Keverje össze a petrezselymet, a rozmaringot és a kakukkfüvet. Keverje össze az olajat, a mustárt, a sót, a borsot és a fokhagymát, majd kenje be a páccal a bordaszeleteket.
Lépés 2 /3
Ha az OptiGrill nincs csatlakoztatva: - Kapcsolja be a grillsütőt - Válassza ki a megfelelő programot, majd nyomja meg az OK gombot. Ha az OptiGrill csatlakoztatva van: - Szabja személyre sütési preferenciáit a lépés alján található linkre kattintva, majd nyomja meg az OK gombot az OptiGrillen. Ezt követően folytassa a receptet: Vékonyan fújja be a sütőlapot sütőspray-vel. Ha a lila jelzőfény már nem villog, helyezze a bordákat a grillsütőre és csukja le a fedőt. Süsse addig, amíg a jelzőfény át nem vált a kívánt fokozatra: sárgára, ha véresen, narancssárgára, ha közepesen átsülten vagy pirosra, ha jól átsülten szeretné elkészíteni a húst.
Lépés 3 /3
Tegye át a bordákat egy tányérra és fedje le őket alufóliával. Tálalás előtt hagyja őket 5 percig hűlni.